Delfinterápia, delfinterápiás módszerek > Delfinek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Delfinterápia, delfinterápiás módszerek > 4 weboldal. Kategória leírása: A delfinterápia sok beteg ember problémájára jelenthet megoldást.

delfin.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Delfinterápia depresszióra
http://www.vital.hu/themes/psyc/depresszio2.htm

Az ember régóta tudja, hogy az állatok, pl. egy kutya sokszor figyelmesebb és megértőbb társ tud lenni, mint legközelebbi barátaink vagy ...

Delfinterápia depresszióra
Varázsszer a bajban: Delfinterápia
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=258&alrovat=262&cikkid=16629

A delfinterápia régen tengeri mesének tűnhetett, ma azonban mindenki számára elérhető, mozgásszervi gondokkal küzdőknek vagy szellemilleg ...

Varázsszer a bajban: Delfinterápia
Delfinterápia a delfinek varázslata
http://www.mamavilag.hu/delfin.htm

Az emberi történelem kezdetétől számos mítosz hordozza az ember és delfin találkozásának emlékeit. Számos, ősi kultúrában szentként tisztelték ezeket az állatokat, bölcs, lelki vezetőt láttak bennük, megvilágosodott lényeknek tartották őket. A delfinek is vonzódnak az emberekhez, gyermeki kíváncsiságuk, játékosságuk, a belőlük áradó elragadtatottság és életöröm lehet leginkább felelős a gyógyításban elért sikereikért. Tengeri Táborok a vadon élő delfinjeiről híres Losinj- szigetén. Érdeklődni az oldalon található elérhetőségeken lehet.

Delfinterápia a delfinek varázslata
Delfinterápia kereszttűzben
http://www.zug.hu/hir/delfinterapia-kereszttuzben_979.php

Egész családok repülnek Floridába, hogy a delfinek segítségével gyermekeik végre megtanuljanak beszélni, vagy kitörjenek problémás zárkózottságukból. Akik már átélték, a delfinnel együtt úszás boldogságérzését leírhatatlannak tartják. A gyerekeket úgy veszik rá valami olyan megtételére, amire addig képtelenek voltak, hogy cserébe beígérik a delfinnel való úszást, aminek aztán a kicsik nem tudnak ám ellenállni, és minden igyekezetükkel próbálgatják megtenni, amit a felnőttek elvárnak.

Delfinterápia kereszttűzben
Hirdetések
Oldal leírása
delfin.wyw.hu: Delfin katalógus, delfin fajták. Delfines videók, delfinkutatás, delfinvédelem, életmentő, segítő delfinek. A delfinek nyelve, szellemi képességei, képek, fotók, cikkek érdekességek.
Gyűjteményünkben 148 válogatott delfin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3865