Delfin film, delfines filmek, delfines mesék > Delfinek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Delfin film, delfines filmek, delfines mesék > 6 weboldal. Kategória leírása: Delfinekről készült tudományos, ismeretterjesztő és szórakoztató filmek, mesék.

delfin.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Eye of the Dolphin
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_delfinek_nyelvén

A delfinek nyelvén (Eye of the Dolphin) egy 2006-os független amerikai film.

Eye of the Dolphin
The Day ...
http://www.tutifilmek.hu/a_delfin_napja-film-6249

A delfinkutató minden percét kedvenceinek, a delfineknek szenteli. Alphát és Betát nemcsak bombát szállítani, hanem beszélni is tanítja. A delfinpár hamarosan Istenként tekinti az idomárt.

The Day ...
filmkatalogus.hu
http://www.filmkatalogus.hu/Zold-Delfin-rendorors--f16268

A Zöld Delfin rendőrőrs legénysége keményen küzd a bűnözők ellen és ha kell, alkudozik is velük. Kapitányuk, a Mexikói Forradalom szellemében, hatékonyságot, hűséget és igazságosságot vár el tőlük. Lattner és King nyomozók személyesen is érintettek egy gyilkossági ügyben, hiszen az áldozat a barátjuk volt.

filmkatalogus.hu
FilmVilág
http://www.filmvilag.hu/xista_frame.php?cikk_id=931

Nem bánt senkit, kellemes kikapcsolódást nyújt mindkét nembeli nézőinek. Hajdanán nálunk is készültek ilyen kedvesen szórakoztató produkciók.

FilmVilág
Delfines kaland
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6624.html

Mozi-DVD.hu film információs portál. A film egy különös barátság igaz történetét idézi fel. Winter, a delfinborjú belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, amit a halászok rákoknak szántak, de farokúszóját elveszíti. Újdonsült kisfiú barátja, meggyőz egy új technikákkal kísérletező orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek. (amerikai film, 2011) Mozipremier: 2011. október 20.

Delfines kaland
A delfin napja
http://www.mozi-dvd.hu/cikk5430.html

A delfin napja (The Day of the Dolphin) amerikai dráma, 1973. A film Robert Merle, Állati elmék című bestsellere alapján készült. Tartalom: Dr. Jake Terrell kutató minden percét kedvenceinek, a delfineknek szenteli. Alphát és Betát nemcsak bombát szállítani, hanem beszélni is tanítja. Amikor kiderül, hogy korrupt politikai erők, az állatokat az elnök meggyilkolására akarják felhasználni, Jake nehéz döntés elé kerül. Filmajánló: www.mozi-dvd.hu

A delfin napja
Hirdetések
Oldal leírása
delfin.wyw.hu: Delfin katalógus, delfin fajták. Delfines videók, delfinkutatás, delfinvédelem, életmentő, segítő delfinek. A delfinek nyelve, szellemi képességei, képek, fotók, cikkek érdekességek.
Gyűjteményünkben 148 válogatott delfin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 148 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3865